Veto niukasti voittoon Ankkureista

Severi Lassila löi juoksun Alajärven Ankkureita vastaan pelatussa harjoitusottelussa.
Severi Lassila löi juoksun Alajärven Ankkureita vastaan pelatussa harjoitusottelussa.
Severi Lassila löi juoksun Alajärven Ankkureita vastaan pelatussa harjoitusottelussa.
Severi Lassila löi juoksun Alajärven Ankkureita vastaan pelatussa harjoitusottelussa.
VIMPELIN Veto voitti sunnuntaina käydyn harjoitusottelun tiukan taistelun jälkeen kotiutuslyöntikilpailussa 2–1. Ensimmäistä jaksoa hallitsivat kolmostilanteiden  valossa vieraat 1-6. Ankkurien lyöntipeli oli varsin hyvää eikä ulkopelissä tullut pahempia virheitä. Vedon peli oli s...

VIMPELIN Veto voitti sunnuntaina käydyn harjoitusottelun tiukan taistelun jälkeen kotiutuslyöntikilpailussa 2–1. Ensimmäistä jaksoa hallitsivat kolmostilanteiden  valossa vieraat 1-6. Ankkurien lyöntipeli oli varsin hyvää eikä ulkopelissä tullut pahempia virheitä. Vedon peli oli s…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.