Alavolin Vuoden ohjaajan sydän sykkii tanssille ja teineille  – ”Toivottavasti olen pystynyt vaikuttamaan positiivisesti nuorten itsetuntoon”  

Tiina Uitto on Alavolin vuoden ohjaaja. Kuva Tiinalta.
Tiina Uitto on Alavolin vuoden ohjaaja. Kuva Tiinalta.
Tiina Uitto on Alavolin vuoden ohjaaja. Kuva Tiinalta.
Tiina Uitto on Alavolin vuoden ohjaaja. Kuva Tiinalta.
VIMPELIN yhteiskoululla erityisluokanopettajana työskentelevä Tiina Uitto on Alavolin Vuoden ohjaaja -maininnasta kiitollinen. Ohjattavana on ollut nuorten Clave-tanssiryhmä, torstain kuntotanssi sekä aikuisten esittävä tanssi -ryhmä. Tänä vuonna tulee täyteen kuudes vuosi Alavolilla.  ...

VIMPELIN yhteiskoululla erityisluokanopettajana työskentelevä Tiina Uitto on Alavolin Vuoden ohjaaja -maininnasta kiitollinen. Ohjattavana on ollut nuorten Clave-tanssiryhmä, torstain kuntotanssi sekä aikuisten esittävä tanssi -ryhmä. Tänä vuonna tulee täyteen kuudes vuosi Alavolilla. 

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.