Jääkarhun kevätrieha täytti Liikenneasema Mäntyhovin pihan  

Huutokauppa keräsi yleisöä ostamaan ja seuraamaan, kun tavara vaihtoi omistajaa.
Huutokauppa keräsi yleisöä ostamaan ja seuraamaan, kun tavara vaihtoi omistajaa.
Huutokauppa keräsi yleisöä ostamaan ja seuraamaan, kun tavara vaihtoi omistajaa.
Huutokauppa keräsi yleisöä ostamaan ja seuraamaan, kun tavara vaihtoi omistajaa.
EVIJÄRVELLÄ lauantaina 4. toukokuuta järjestetty Jääkarhun kevätrieha kiinnosti kansaa pihan täydeltä. Euron hampurilaisia jonotettiin ulkoa asti ja kuhina kävi myös muilla myyntikojuilla. Ihmisiä houkutteli paikalle pihalle järjestetty huutokauppa, jota vetämään saapuivat televisios...

EVIJÄRVELLÄ lauantaina 4. toukokuuta järjestetty Jääkarhun kevätrieha kiinnosti kansaa pihan täydeltä. Euron hampurilaisia jonotettiin ulkoa asti ja kuhina kävi myös muilla myyntikojuilla. Ihmisiä houkutteli paikalle pihalle järjestetty huutokauppa, jota vetämään saapuivat televisios…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.