Lappajärven yhdistysfoorumissa ajankohtaisia asioita viestinnästä ja vapaa-aikatoimesta

: Lappajärven kunnan yhdistysfoorumiin osallistui useita lappajärveläisten yhdistysten edustajia.
: Lappajärven kunnan yhdistysfoorumiin osallistui useita lappajärveläisten yhdistysten edustajia.
: Lappajärven kunnan yhdistysfoorumiin osallistui useita lappajärveläisten yhdistysten edustajia.
: Lappajärven kunnan yhdistysfoorumiin osallistui useita lappajärveläisten yhdistysten edustajia.
LAPPIS-AREENAN kahviossa torstaina 18. huhtikuuta kokoontunut yhdistysfoorumi keräsi yhteen useita Lappajärven alueen yhdistyksiä. Vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela ja viestintä- ja hankekoordinaattori Annie Laitila esittelivät kunnan viestintä- ja markkinointistrategiaa ja vapaa-aikatoimen aj...

LAPPIS-AREENAN kahviossa torstaina 18. huhtikuuta kokoontunut yhdistysfoorumi keräsi yhteen useita Lappajärven alueen yhdistyksiä. Vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela ja viestintä- ja hankekoordinaattori Annie Laitila esittelivät kunnan viestintä- ja markkinointistrategiaa ja vapaa-aikatoimen aj…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.