Evijärven osuusmeijerin Kevätmarkkinoilta löytyy jokaiselle jotain  

Kuva vuoden 2023 kevätmarkkinoilta. Aamulla satoi lunta, mutta onneksi markkinakansa ei vähästä säikähdä. Kuva: Johanna Korkea-aho.
Kuva vuoden 2023 kevätmarkkinoilta. Aamulla satoi lunta, mutta onneksi markkinakansa ei vähästä säikähdä. Kuva: Johanna Korkea-aho.
Kuva vuoden 2023 kevätmarkkinoilta. Aamulla satoi lunta, mutta onneksi markkinakansa ei vähästä säikähdä. Kuva: Johanna Korkea-aho.
Kuva vuoden 2023 kevätmarkkinoilta. Aamulla satoi lunta, mutta onneksi markkinakansa ei vähästä säikähdä. Kuva: Johanna Korkea-aho.
PERJANTAINA 3. toukokuuta kello 10–14 pidettävät Evijärven osuusmeijerin kevätmarkkinat tarjoavat tänä vuonna hieman uudenlaista valikoimaa kestosuosikkien lisäksi. Myymälävastaava Heli Kivikangas tietää vuosien kokemuksella, mikä tapahtumassa kiinnostaa ja mitä ehdottomasti tulee ol...

PERJANTAINA 3. toukokuuta kello 10–14 pidettävät Evijärven osuusmeijerin kevätmarkkinat tarjoavat tänä vuonna hieman uudenlaista valikoimaa kestosuosikkien lisäksi. Myymälävastaava Heli Kivikangas tietää vuosien kokemuksella, mikä tapahtumassa kiinnostaa ja mitä ehdottomasti tulee ol…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.