Jenni Hyyppä edelleen liekeissä – Ruotsista irtosi voitto

Jenni Hyyppä kahmi menestystä Ruotsissa käydyssä Nordic Fitness Expo  -kisassa. Kuva: Team BAO.
Jenni Hyyppä kahmi menestystä Ruotsissa käydyssä Nordic Fitness Expo  -kisassa. Kuva: Team BAO.
Jenni Hyyppä kahmi menestystä Ruotsissa käydyssä Nordic Fitness Expo  -kisassa. Kuva: Team BAO.
Jenni Hyyppä kahmi menestystä Ruotsissa käydyssä Nordic Fitness Expo  -kisassa. Kuva: Team BAO.

Lappajärveläissyntyisen Jenni Hyypän, 45,huikea huhtikuu sai lauantaina jatkoa Ruotsin Västeråsissa käydyssä fitnessin Nordic Fitness Expo  -kisassa. Hyyppä saavutti Physique Masters + 35-vuotiaiden sarjan voiton sekä Women’s physique yleinen  -sarjan kakkostilan. Aiemmin tässä kuussa Vantaalla Masters + 35-vuotiaiden SM-kultaa kahminut ja Women’s physique yleisen sarjan voiton napannut Hyyppä oli kisan jälkeen luonnollisesti iloinen.

– Väsynyt mutta onnellinen. Kisa oli rankka,lopputulos todella onnistunut. Yleisessä sarjassa jätti hieman hampaankoloon, että ruotsalainen ylsi ykköspaikalle. Hän on toki treenannut lajia useita vuosia minua pidempään.

Teemu Niemen valmentaman Hyypän seuraava tavoite on 5.toukokuuta Espanjassa käytävät EM-kisat, missä hän osallistuu Masters-sarjaan sekä yleiseen sarjaan. Parannettavaa on yhä.

– Varsinkin vapaaohjelmassa on edelleen parannettavaa, se on tavoite saada tapahtumaan Espanjassa. Tämä kisa antoi siihen hurjasti lisää itseluottamusta. On myös myönnettävä, että tähän mennessä saavutettu menestys kasvattaa nälkää. On silti muistettava, että EM-kisoissa on mukana todellisia huippuja.

Seinäjokelaista Team BAO:a edustava Hyyppä lähtee kisamatkalle 29.huhtikuuta.

Mainos

– Hain Espanjassa muutamia päiviä kisavirettä ja treenaan esimerkiksi poseerauksia. Pyrkimys on tehdä tähän saakka paras kisasuoritus.

Hyyppä työskentelee Järviseudun ammatti-instituutin Alajärven ja Alavuden toimipisteissä opettajana. Hän on myös yksi Lappajärven kesäteatteri omistajista yhdessä miehensä Kristian Hyypän sekä Miika Lahnalammen kanssa.

– Asioiden yhteensovittamisessa on ollut tietenkin haasteensa. Hyvällä suunnittelulla kaikki on kuitenkin sujunut, ja palaset pysyneet paikallaan.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.