Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen hammashoitoloiden ajanvarausluukut suljetaan

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kaikkien hammashoitoloiden ajanvarausluukut suljetaan kesään 2024 mennessä.
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kaikkien hammashoitoloiden ajanvarausluukut suljetaan kesään 2024 mennessä.
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kaikkien hammashoitoloiden ajanvarausluukut suljetaan kesään 2024 mennessä.
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kaikkien hammashoitoloiden ajanvarausluukut suljetaan kesään 2024 mennessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kaikkien hammashoitoloiden ajanvarausluukut suljetaan kesään 2024 mennessä. Suun terveydenhuollon johtoryhmä on tehnyt päätöksen kokouksessaan 31.1.2024. Jatkossa hammashoitoloihin voi varata ajan sekä siirtää tai perua varattuja aikoja puhelimitse ja tietyissä tapauksissa myös sähköisesti osoitteessa hyvaep.terveytesi.fi.

Suun terveydenhuollossa panostetaan puhelinpalvelun ja sähköisten asiointikanavien kehittämiseen. Syksyllä laajennetaan alle kouluikäisten ja alakouluikäisten sähköistä ajanvarausta, jotta huoltajat pääsevät jatkossa varaamaan helpommin perheelle sopivan ajan. Myös etävastaanottoja 1-vuotiaiden huoltajille ja esikoistaan odottaville kehitetään parhaillaan. Myös suun terveydenhuollon chat-palvelu on suunnitteilla.

Mainos

Hammashoitoloiden ajanvarausnumerot ja sähköiset asiointikanavat löytyvät Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta hyvaep.fi.

Lisää juttuja hammashoidosta täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.