Silloin kun kynä pysyy kädessä – Moona Hakala piirtää mitä tahansa

Moona Hakalan käden kautta syntyy taidetta. Kuva: Moona Hakala
Moona Hakalan käden kautta syntyy taidetta. Kuva: Moona Hakala.
Moona Hakalan käden kautta syntyy taidetta. Kuva: Moona Hakala
Moona Hakalan käden kautta syntyy taidetta. Kuva: Moona Hakala.
PYSTYISITKÖ SINÄ piirtämään Irwin Goodmanin tai Elviksen? Kortesjärveläinen Moona Hakala piirtää vaikka Topi Sorsakosken. Tämä lahjakas 18-vuotias lukiolainen piirtää hiilellä ja lyijykynällä melkeinpä mitä vain. –Olen piirtänyt siitä asti, kun kynä on pysynyt kädessä. I...

PYSTYISITKÖ SINÄ piirtämään Irwin Goodmanin tai Elviksen? Kortesjärveläinen Moona Hakala piirtää vaikka Topi Sorsakosken. Tämä lahjakas 18-vuotias lukiolainen piirtää hiilellä ja lyijykynällä melkeinpä mitä vain.

Mainos

–Olen piirtänyt siitä asti, kun kynä on pysynyt kädessä. I…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.