Osallistava budjetointi tulee Alajärvellekin – ideakilpailun paras suunnitelma toteutetaan

Alajärven elinvoimalautakunta hyväksyi mallin osallistavan budjetoinnin käyttöönotosta.
Alajärven elinvoimalautakunta hyväksyi mallin osallistavan budjetoinnin käyttöönotosta.
Alajärven elinvoimalautakunta hyväksyi mallin osallistavan budjetoinnin käyttöönotosta.
Alajärven elinvoimalautakunta hyväksyi mallin osallistavan budjetoinnin käyttöönotosta.
ALAJÄRVEN elinvoimalautakunta hyväksyi 19. maaliskuuta mallin osallistavan budjetoinnin käytöstä. Malli käynnistyy julkisella ideoinnilla ja etenee ideoiden läpikäymiseen, elinvoimalautakunnan käsittelyyn, voittajien julkistukseen ja idean toteuttamiseen. Elinvoimalautakunnan budjettiin t...

ALAJÄRVEN elinvoimalautakunta hyväksyi 19. maaliskuuta mallin osallistavan budjetoinnin käytöstä. Malli käynnistyy julkisella ideoinnilla ja etenee ideoiden läpikäymiseen, elinvoimalautakunnan käsittelyyn, voittajien julkistukseen ja idean toteuttamiseen. Elinvoimalautakunnan budjettiin t…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.