Sisäsoudun SM-mitaleita Evijärvelle ja Lappajärvelle 

Kisailijat Evijärven Kuntoilukeskuksessa, joka on aktiivisesti toiminut virtuaalikisojen kisapaikkana vuodesta 2020.
Kisailijat Evijärven Kuntoilukeskuksessa, joka on aktiivisesti toiminut virtuaalikisojen kisapaikkana vuodesta 2020.
Kisailijat Evijärven Kuntoilukeskuksessa, joka on aktiivisesti toiminut virtuaalikisojen kisapaikkana vuodesta 2020.
Kisailijat Evijärven Kuntoilukeskuksessa, joka on aktiivisesti toiminut virtuaalikisojen kisapaikkana vuodesta 2020.

SISÄSOUDUN 6000 metrin SM-kisat kisailtiin viikonloppuna virtuaalikisana. Virtuaalikisa tarkoittaa, että kisoihin voi osallistua samanaikaisesti paikasta riippumatta. Evijärven Kuntoilukeskus on toiminut aktiivisesti kisapaikkana siitä lähtien, kun virtuaalikisat löivät läpi koronavuonna 2020. Kisojen läpivieminen vaatii paitsi fyysiset tilat ja soutulaitteet, myös teknistä osaamista ja innostuneisuutta asiaan. Näitä molempia onneksi löytyy paikkakunnalta. 

Viikonloppuna 6000 metrin kisaan osallistuivat Evijärven Urheilijoita edustavat Aimo Järvelä sarjassa 80+, Jussi Virtanen sarjassa 40+ ja Jaana Hietala sarjassa 50+. Lisäksi mitaleista taisteli Lappajärven Veikkoja edustanut Matti Etelämäki sarjassa 70+. Kaikki soutajat ylsivät SM-mitaleille: Aimo Järvelä souti kultaa ajalla 26,07, Jussi Virtanen sijoittui sarjassaan hopealle omalla ennätysajalla 21,11, Matti Etelämäki niin ikään hopealle ajalla 25,41 ja Jaana Hietala pronssille ajalla 26,33. Lappajärven Veikkoja edustava Esko Hyyppä voitti miesten 70+ kevyen sarjan ajalla 24,52. 

Mainos

Vaikka Järvelän sarjassa ei ollut muita osallistujia, se ei himmennä suorituksen arvoa. Järvelällä on nimissään kolme maailmanennätystä lajin eri matkoilta ja hän on kaksinkertainen MM-voittaja tältä vuodelta. 

Jorma Tähtinen 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.