Pekka Sartola Lappajärvellä 

Pekka Sartola.
Pekka Sartola.
Pekka Sartola.
Pekka Sartola.

LAUANTAINA 23. maaliskuuta kello 13 Kivikoululla (os. Tyyneläntie 1) kuullaan Pekka Sartolan luennot aiheesta ” Israel ajan kellona”. Pekka Sartola on pastori, tunnettu kirjailija, kustantaja ja Lähi-idän asiantuntija. Hänen kirjalliseen tuotantoonsa kuuluu suuri määrä tietokirjoja ja romaaneja, joiden aiheet käsittelevät Israelia ja Lähi-idän tapahtumia. Sartola luennoi ja opettaa aiheesta seurakunnissa ympäri Suomea. Hänen kirjoissaan on pohjana vahva Raamatun sanaan sitoutuminen. Israel ajan kellona tilaisuuden juontaa Jarmo Nyyssölä. Musiikissa palvelee Emmaus-kuoro. Luento on kaikille avoin ja maksuton. Kaksiosaisen luennon väliajalla on kahvitarjoilu. Tilaisuudesta on mahdollista hankkia itselle myös Sartolan kirjallisuutta. Tervetuloa! Järjestävänä tahona Lappajärven kansanlähetys. 

Mainos

Marjo Joensuu 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.