Jehovan todistajat kutsuvat vuoden tärkeimpään tilaisuuteen 

Muistojuhlan viettoa. Kuva: Jehovan todistajat.
Muistojuhlan viettoa. Kuva: Jehovan todistajat.
Muistojuhlan viettoa. Kuva: Jehovan todistajat.
Muistojuhlan viettoa. Kuva: Jehovan todistajat.

AURINGONLASKUN aikoihin sunnuntaina 24. maaliskuuta täyttyvät valtakunnansalit ympäri maakuntien, kun Jehovan todistajat kokoontuvat vuoden tärkeimpään tilaisuuteensa, Jeesuksen kuoleman muistojuhlaan. Viime vuoden tilaisuuksissa oli läsnä noin 26 000 henkilöä eri puolilla Suomea. Maailmanlaajuisesti tilaisuuksiin kokoontui yli 20 miljoonaa henkilöä, mikä on yli kaksi kertaa enemmän kuin Jehovan todistajien kokonaismäärä. 

Todistajat kutsuvat parhaillaan alueidensa ihmisiä osallistumaan kanssaan tämän kevään muistonviettoon. Lauantaina 2. maaliskuuta alkaneen maailmanlaajuisen kampanjan aikana tullaan yksistään Suomessa jakamaan satoja tuhansia painettuja kutsuja. Lähimmän kokoontumispaikan sekä kokoontumisajan voi kutsun lisäksi löytää verkko-osoitteesta jw.org. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, eikä niissä kerätä kolehtia. 

Esimerkiksi todistajien Vimpelin seurakunta järjestää noin tunnin mittaisen tilaisuuden sunnuntaina 24. maaliskuuta valtakunnansalilla osoitteessa Lähdetie 23 alkaen kello 18.30. Kevään paikallisiin erikoistilaisuuksiin on mahdollista osallistua myös videoneuvottelupalvelun välityksellä tai puhelimitse.  

Mainos

Muistojuhlassa pidettävässä lyhyessä puheessa tarkastellaan Jeesuksen kuoleman merkitystä sekä vastataan Raamatun perusteella siihen, miksi Jeesuksen piti kärsiä ja kuolla. Vuosijuhla järjestetään juutalaisen kalenterin mukaan samana iltana (14. nisankuuta), jolloin Jeesus lähes 2000 vuotta sitten antoi kehotuksen: “Tehkää tämä toistuvasti minun muistokseni.” (Luukas 22:19).  

Lisätietoa muistojuhlasta voi saada verkko-osoitteen jw.org osiosta ”tietoa meistä”. Sen alakohdat ”usein kysyttyä” ja ”muistojuhla” vastaavat moniin aihetta koskeviin kysymyksiin. 

Heikki Haarala 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.