Vedon pelinjohtaja vaihtuu – Kari Kleemola on uusi pelinjohtaja

Kari Kleemola on Vedon uusi pelinjohtaja.
Kari Kleemola on Vedon uusi pelinjohtaja.
Kari Kleemola on Vedon uusi pelinjohtaja.
Kari Kleemola on Vedon uusi pelinjohtaja.

Vimpelin Vedon superpesismiehistön pelinjohtajaksi vuoden sopimuksella kiinnitetty Petri Pulliainen on vapautettu tehtävästään. Pelinjohtovastuun ottaa Kari Kleemola, 52. Kakkospelinjohtajana jatkaa Pasi Tyynelä. Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi sanoo signaalin pelinjohtajan vaihdoksesta tulleen joukkueelta.

– Siellä nähtiin parhaaksi päätyä tällaiseen ratkaisuun. Asian taustalla on muun muassa se, että Pulliainen asuu talvikauden Imatralla, eli hän on ollut suurimman osan ajasta kaukana joukkueesta. Karin osalta tilanne taas on toinen, sillä hän asuu Vimpelissä.

– Menemme tämän kauden tällä päätöksellä. Olen luottavainen asioiden toimimisesta, sillä Karilla on vuosien kokemus erilaisista tehtävistä pesäpallon parissa.

Kari Kleemola sanoo tehneensä nopean päätöksen pelinjohtokysymyksen tultua.

– Tein nopean ratkaisun, ja päätin tarttua haasteeseen. Tilannetta helpottaa, että olen vuosien aikana valmentanut kahta pelaajaa lukuun ottamatta kaikkia muita.

– Päätöstä helpotti siviilityöni tilanne, nyt oli hetki, joka mahdollisti lähdön pelinjohtajaksi täydellä panostuksella. Koen myös hienona asiana sen, että oma kasvattajaseura tarjoaa tällaista mahdollisuutta.

Mainos

Kleemolalla on vuosikymmenten kokemus erilaisista tehtävissä pesäpallon parissa, miehen kädenjälki on näkynyt valmennuksessa ja pelinjohdossa. Palkintokaapissa on useita SM-mitaleja niin nuorten pelinjohtajana kuin aikuisten puolelta eri rooleissa. Miesten pääsarjaa hän johti viimeksi vuonna 2005 Vimpelissä, kokemusta on myös naisten pääsarjasta. Viime kauden hän toimi Vedon suomensarjajoukkueen pelinjohtajana.

Kysyttäessä, millaisia muutoksia Kleemola tuo Vetoon, vastaa hän vielä varovaisesti.

– Nyt on tärkeää jatkaa töitä, rauhoittaa tilanne sekä päästä samalle aaltopituudelle pelaajien kanssa. Tunnen pelaajat kuitenkin hyvin, eli etenemme heidän vahvuuksillaan.

Veto kohtaa Kleemolan johdolla ensi sunnuntaina Kouvolan Pallonlyöjät TalviSuperpesiksen ottelussa.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.