Jeesus voittaa pahan vallan elämästämme

Fariseusten syytösten keskellä Jeesus kirkasti, ettei hän ollut tullut etsimään omaa kunniaa, vaan kirkastamaan Jumalaa. Hän myös lupasi, että yksikään ihminen, joka häneen uskoo, ei kuole koskaan, kirjoittaa Marketta Veikkola.
Fariseusten syytösten keskellä Jeesus kirkasti, ettei hän ollut tullut etsimään omaa kunniaa, vaan kirkastamaan Jumalaa. Hän myös lupasi, että yksikään ihminen, joka häneen uskoo, ei kuole koskaan, kirjoittaa Marketta Veikkola.
Fariseusten syytösten keskellä Jeesus kirkasti, ettei hän ollut tullut etsimään omaa kunniaa, vaan kirkastamaan Jumalaa. Hän myös lupasi, että yksikään ihminen, joka häneen uskoo, ei kuole koskaan, kirjoittaa Marketta Veikkola.
Fariseusten syytösten keskellä Jeesus kirkasti, ettei hän ollut tullut etsimään omaa kunniaa, vaan kirkastamaan Jumalaa. Hän myös lupasi, että yksikään ihminen, joka häneen uskoo, ei kuole koskaan, kirjoittaa Marketta Veikkola.

”HERRA, nimesi kunnian tähden anna anteeksi suuret syntini. Se, joka Herraa pelkää, oppii valitsemaan oikean tien. Hän saa onnen ja rauhan, ja hänen jälkeläisensä perivät maan. Herra ilmoittaa suunnitelmansa palvelijoilleen, ja he tulevat tuntemaan, millainen on Hänen liittonsa. ” (Psalmista 25)

Hyvät ystävät. Elämme maailmassa, jossa Jumalaan uskovia ihmisiä arvostellaan ja tarkkaillaan hyvin monella tapaa. En tiedä voisinko muulla tavalla ilmaista sitä eroa, joka vallitsee Jumalaan uskovien ja tämän maailman kansalaisten välillä, joille uskoa Jeesukseen ei ole syntynyt. Jeesuksen julkista toimintaa tarkkailtiin myös, mutta hän piti lujasti kiinni omasta tehtävästään. Tärkeää meille kaikille kuitenkin on, että meistä jokainen elää elämäänsä armon ja totuuden valossa arvostaen itseään ja myös niitä ihmisiä, joiden elämänarvot ovat erilaisia kuin omamme.

Sillä usein ihmisten näkemykset Jeesuksen opetuksista ja teoista keskuudessamme jakautuvat. Samoin oli myös Jeesuksen aikalaisten, jotka pitivät Jeesusta hyvänä miehenä, profeettana ja Messiaanakin. Osa puolestaan piti häntä kansan villitsijänä ja pahan Hengen riivaamana.  Ja kuitenkin kaikki olivat ihmeissään, Jeesuksen tekemistä ihmeistä, sekä siitä, kuinka hän opetti kansaa tuntemaan Jumalaa.

Opetukseen sisältyi hänen jumalallinen alkuperänsä ja Isältä Jumalalta saatu tehtävän anto niin, että kirjoitusten oli käytävä toteen. Keskustellessaan kuulijoittensa kanssa hän herätteli kuulijoitaan synnin ja epäuskon unesta, ja sielunvihollisen vallasta, minkä johdosta juutalaiset päättelivät hänessä olevan pahan hengen. Jeesuksen vastustajia olivat ennen muuta tuon ajan vallanpitäjät, lainoppineet ja fariseukset, jotka näkivät Jeesuksen uhkana omalle asemalleen.

Mainos

Fariseusten syytösten keskellä Jeesus kirkasti, ettei hän ollut tullut etsimään omaa kunniaa, vaan kirkastamaan Jumalaa. Hän myös lupasi, että yksikään ihminen, joka häneen uskoo, ei kuole koskaan. Myös meillä on yhteinen taivaallinen Isä, joka on meidät luonut sellaisiksi kuin olemme. Omaan sydämeemme me voimme kätkeä myös lujan uskon Jeesukseen Kristukseen. Luottaen siihen, että Hän auttaa meitä kulkemaan Jumalan omina elämämme matkaa. Sillä, ”Me katsomme odottaen Herraan, Jumalaamme, kunnes Hän armahtaa meitä ” (Ps. 125:2)

Rukoilkaamme: Jumala, sinun on kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Kuule rukouksemme, suojele meitä väkevällä kädelläsi, jotta voisimme pimeyden vallasta pelastettuina vaeltaa aina valon lapsina. Poikasi Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme tähden, ohjaa kulkuamme elämämme tiellä.  Aamen!

Kevätterveisin ja siunauksin   

Marketta Veikkola

Luitko jo nämä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.