Jeesuksen viestinviejiä olemme me kaikki

Olemme kaikki Jeesuksen viestinviejiä, kirjoittaa Marketta Veikkola Viikon Sanassa.
Olemme kaikki Jeesuksen viestinviejiä, kirjoittaa Marketta Veikkola Viikon Sanassa.
Olemme kaikki Jeesuksen viestinviejiä, kirjoittaa Marketta Veikkola Viikon Sanassa.
Olemme kaikki Jeesuksen viestinviejiä, kirjoittaa Marketta Veikkola Viikon Sanassa.

JEESUS on opettanut meille, että Jumalan valtakunta on meille lahja.  Me viemme hyvää sanomaa Jeesuksesta seurakunnistamme moniin maihin lähetystyön välityksellä.  On lähettejä, jotka lähtevät hyvillä mielin lähetyskentille työhön, mutta tarvitaan myös lähetystyön kannattajia. Lähetystyön kannattajat pitävät tärkeänä sitä, että lähetyskentillä pidetään esillä Jumalan sanaa. Että kaikki kansakunnat oppisivat tuntemaan Jeesuksen omana Vapahtajanaan.  

Jeesus rohkaisee opetuslapsiaan sanoen: ”Totisesti, totisesti: joka ottaa vastaan sen, joka minä lähetän, ottaa vastaan minut, ja joka ottaa minut vastaan, ottaa vastaan sen, joka on minut lähettänyt.” Jumalan sanalla voimme tukea toisiamme, sillä Jumalan valtakunnasta kuuluu viestejä Raamatun sanassa aina, kun pyhää sanaa luemme tai kuuntelemme. Sillä ”Anteeksiantava ja laupias on Herra, hän on kärsivällinen, suuri on hänen hyvyytensä. Herra on hyvä kaikille, hän armahtaa kaikkia luotujaan. Herra sinua ylistäkööt kaikki luotusi, uskolliset palvelijasi kiittäkööt sinua! Julistakoot he valtakuntasi kunniaa, kertokoot mahtavista teoistasi. Saattakoot he ihmisten tietoon Herran väkevät teot ja hänen valtakuntansa mahdin ja loiston. Sinun valtakuntasi on ikuinen, sinun Herruutesi pysyy polvesta polveen.” (Ps. 145:8-13)

HYVÄT YSTÄVÄT, me elämme elämäämme Jumalan siunauksen varassa. Sillä olemme pyhässä kasteessa saaneet tulla Jeesuksen opetuslapsiksi. Meidänkin elämässämme tulisi näkyä kristilliset elämän arvot ja tavat vielä paremmin, kuin nykyään näkyy arkemme keskellä. Rakkauden kaksoiskäsky ohjaa meitä rakkauden tekoihin. Seurakunnissa se näkyy parhaiten diakoniatyössä. Mutta meidän tulisi tutkia entistä enemmän Jumalan Raamatussa ilmoitettua sanaa.  Sillä Jumalan valtakunta on tullut meitä lähelle Jeesuksessa Kristuksessa. Se on totta, sillä Jumala toimii Pyhän Henkensä välityksellä lähellä niitä, jotka turvautuvat hänen apuunsa. Ja myös Jeesuksen ihmetekoja tapahtuu tänäkin päivänä. Moni ihminen on löytänyt Jeesuksen tultua elämäänsä Hänen läheltään rauhan ja ilon. Kun meillä on Jeesus matkakumppanina elämämme tiellä, me emme kulje eksyneinä, vaan meillä on selvillä oikea elämämme suunta.

Rukoilkaamme kirkkokäsikirjan mukaan: Kaikkivaltias Jumala. Sinä olet luvannut antaa viisautta niille, jotka sitä pyytävät. Varusta meidät Henkesi voimalla, niin että pystyisimme todistaman sinusta ja jakamaan lahjojasi maailman puutteeseen ja hätään. Anna alttiutta mennä kaikkialle, mihin vain lähetät meidät. Tätä rukoilemme Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Marketta Veikkola  

Kappalainen

Luitko jo nämä Viikon sanat?

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/08/06/annetaan-ystavat-anteeksi/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/07/30/kuljemmeko-oikeaa-tieta/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/07/23/onko-jeesus-sinun-matkaseurueessasi/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.