Viikon 42 luetuimmat

Sipsetin ydinryhmä vasemmalta: Arja Kinnunen, Marko Penninkangas ja Tarja Kultavuori.
Maailmanmatkaaja -näytelmä herättää kiinnostusta. Kuvassa Sipsetin ydinryhmä Arja Kinnunen, Marko Penninkangas ja Tarja Kultavuori.

Syyslomaviikon luetuimpien uutisten joukkoon kuului Saunasaaren mysteeri. Vuonna 1934 tapahtunut murheellinen löytö kiinnostaa yhä. VM Carpetin juhlavuosi kiinnosti lukijoita myös, eikä ihme. Tempauksilla ja tarjouksilla hellitään jälleen asiakkaita marraskuussa mattotarjouksien merkeissä. Maailmanmatkaaja kerännee kulttuurin ystäviä Lakis Areenan täyteen, ainakin näytelmästä kertovaa uutista on käyty lukemassa kiitettävästi. Tovi joudutaan vielä kuitenkin odottaa, Lakis Areenalla esitettävän näytelmän ensi-ilta on lauantaina 28. lokakuuta kello 14.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.