Lappajärven kunnan sähkösopimus Helenille 

Kunnanhallitus päätti valita Lappajärven kunnan sähköntoimittajaksi VENI Energian suositteleman Helen Oy:n.
Kunnanhallitus päätti valita Lappajärven kunnan sähköntoimittajaksi VENI Energian suositteleman Helen Oy:n.
Kunnanhallitus päätti valita Lappajärven kunnan sähköntoimittajaksi VENI Energian suositteleman Helen Oy:n.
Kunnanhallitus päätti valita Lappajärven kunnan sähköntoimittajaksi VENI Energian suositteleman Helen Oy:n.

LAPPAJÄRVEN KUNTA ja Lappajärven Lämpö Oy ovat VENI Energian toimesta pyytäneet tarjousta sähkönmyyntisopimuksesta, jossa sovitaan hintamekanismista ja marginaalista. Määräaikaan mennessä oli saatu viisi tarjousta, jotka kaikki olivat kelvollisia. VENI Energian suositus sähköntoimittajaksi oli Helen Oy, sen tarjouksen ollessa edullisin tarjouspyynnössä esitetyt valintaperusteet huomioiden.  

Kunnanhallitus päätti valita Lappajärven kunnan sähköntoimittajaksi VENI Energian suositteleman Helen Oy:n.  

Mainos

Ruokaperuna hankitaan erikseen

ELINTARVIKKEIDEN ja non-food-tuotteiden hankinta siirtyy Hanselille. Lappajärven kunta on ollut mukana Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin elintarvikkeiden hankintarenkaassa. Nyt menossa on optioaika ja sopimukset päättyvät vuoden 2024 loppuun. Yhteishankinnan ulkopuolelle kuitenkin rajataan ruokaperunan hankinta. Ruokaperunan hankinta kilpailutetaan kevään 2024 aikana. Kunnanhallitus päätti, että elintarvikkeiden ja non-food-tuotteiden osalta liitytään Hanselin yhteishankintaan 7.1.2025 alkaen. Sivistysjohtajalle annetiin valtuudet tehdä liittymissopimus ja jatkossa hankintasopimus. 

Lisää tuoreita uutisia täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.