Viikon 8 Lyhyet uutiset: Jälleen SM-kultaa Vimpelin Vedolle

Simeon Hyyppä ja Esko Hyyppä.
Simeon Hyyppä ja Esko Hyyppä.
Simeon Hyyppä ja Esko Hyyppä.
Simeon Hyyppä ja Esko Hyyppä.

VIIKONVAIHTEESSA kilpailtiin veteraanien SM-hallikisoissa Jyväskylässä. Sarjassa M30 kävely 3000 metriä Vimpelin Vedon Simeon Hyypälle tuli voitto selvästi. Hän aloitti kovaa, kävelytekniikka säilyi ja ennätys parani reilusti, aika 15:37,94. Sarjassa M70 Esko Hyyppä sijoittui neljänneksi.

LaVen aikuisurheilijoista Jarmo Mäkinen oli neljäs pituudessa sarjassa M70 tuloksella 3,83 ja viides 60 metrillä ajalla 9,58, Juhani Tikkalahti seitsemäs M70 kolmiloikassa tuloksella 6,72 ja Arvi Kangastie niin ikään seitsemäs M75-sarjan 200 metrillä ajalla 37,78.

Mainos

Lehtimäen vastuupappi haussa 

LAPUAN HIIPPAKUNNAN tuomiokapituli merkitsi kokouksessaan 14.2.2024 tiedoksi kohdassa ”Avoimet virat”, että Alajärven seurakunnan vt. kappalainen, Kuortaneen seurakunnan kirkkoherra Vesa Rasta on hakenut sekä Ähtärin seurakunnan kirkkoherran virkaa että Alajärven seurakunnan I kappalaisen virkaa (Lehtimäen alueen vastuupappi). Tuomiokapituli jatkoi Ähtärin seurakunnan kirkkoherran viran hakuaikaa ja Alajärven seurakunnan I kappalaisen virkaa (Lehtimäen alueen vastuupappi) 14.maaliskuuta saakka. 

Seinäjoen seurakunnan Peräseinäjoen kappeliseurakunnan johtavan kappalaisen virkaa ovat hakeneet pastorit Vilma Niemi ja Harri Silvolahti

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.