Geopark-alueet tarvitsevat lisää majoittajia  

Alueemme ainutlaatuinen geologinen historia kiinnostaa matkailijoita, mutta tällä hetkellä majoituspaikkoja ei löydy alueelta riittävästi. Vimpelin kunnan infotilaisuudessa etsitään uusia majoitusalan yrittäjiä.
Alueemme ainutlaatuinen geologinen historia kiinnostaa matkailijoita, mutta tällä hetkellä majoituspaikkoja ei löydy alueelta riittävästi. Vimpelin kunnan infotilaisuudessa 5. maaliskuuta etsitään uusia majoitusalan yrittäjiä. Kuva: arkistokuva.
Alueemme ainutlaatuinen geologinen historia kiinnostaa matkailijoita, mutta tällä hetkellä majoituspaikkoja ei löydy alueelta riittävästi. Vimpelin kunnan infotilaisuudessa etsitään uusia majoitusalan yrittäjiä.
Alueemme ainutlaatuinen geologinen historia kiinnostaa matkailijoita, mutta tällä hetkellä majoituspaikkoja ei löydy alueelta riittävästi. Vimpelin kunnan infotilaisuudessa 5. maaliskuuta etsitään uusia majoitusalan yrittäjiä. Kuva: arkistokuva.

TIISTAINA 5. maaliskuuta kello 17.30 järjestetään Vimpelissä kunnanvirastolla infoilta, jossa innostetaan ja kannustetaan alueen asukkaita laittamaan tyhjät asuntonsa vuokrauskäyttöön ja muutenkin perustamaan matkailualan yrityksiä. Järvi-Pohjanmaa mielletään mukavaksi ja mielenkiintoiseksi matkailukohteeksi ja Geopark-alue tarvitsee varsinkin majoittajia.  

Infoillassa Leader Aisaparilta tullaan kertomaan yrityksen perustamisesta, hankkeista ja rahoituksista. JPYP kertoo palveluistaan yrittäjille ja Sam Leijonanmieli kertoo Kraatterijärvi Geopark ry yhdistyksen puheenjohtajan roolissa Geoparkin työllistävästä vaikutuksesta. Lisäksi paikalle saapuu matkailualan yrittäjiä, jotka kertovat oman yrityspolkunsa ja antavat käytännönvinkkejä airbnb:n tai B&B:n perustamiseen. 

Tilaisuus on kaikille avoin. Se myös striimataan ja tallennetaan, joten sitä voi seurata kotoa käsin ja myöhemmin uudestaan. Materiaali palvelee koko Järvi-Pohjanmaan aluetta. 

Mainos

Tervetuloa tilaisuuteen! 

Hanna-Riikka Uusitalo, Vimpelin kunta 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.