Evijärven lukion jatkajat laittoivat jalalla koreasti

Evijärven lukion jatkajat.
Evijärven lukion jatkajat.
Evijärven lukion jatkajat.
Evijärven lukion jatkajat.

Perinteiset vanhojen tanssit tanssittiin myös Evijärvellä perjantaina. Tarkoin suunniteltu koreografia nousi loistokkaasti eloon, kun tanssien sävelistä piti huolen taustanauhan sijaan aito yhtye PYK eli Pelimannit yli kuntarajojen.

Tyttöjen puvuista löytyi sävyjä hempeistä pastelleista aina dramaattisiin tummiin sävyihin sekä kullan kimallukseen. Poikien kaulasta löytyi suora rivi rusetteja ja rintataskuun oli taiteltu sävy sävyyn sopiva nenäliina. Alun jännitys haihtui hiljalleen tanssijoiden kasvoilta ja viimeisen oman tanssin aikana, eläytyminen ja ilo säteili tanssijoista.

Mainos

Noora Tupeli

Tyttöjen mekoissa oli upeat helmat ja kauniit sävyt.
Tyttöjen mekoissa oli upeat helmat ja kauniit sävyt.
Poikien tyyliä vanhojenpäivänä.
Poikien tyyliä vanhojenpäivänä.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.