Lukioiden juhlaa ja mielenkiintoisia kirjoja

Järviseudun Sanomien digilehti 8/2024 on täynnä uutisia, ihmisiä ja ilmiöitä Järviseudulta.
Järviseudun Sanomien digilehti 8/2024 on täynnä uutisia, ihmisiä ja ilmiöitä Järviseudulta.
Järviseudun Sanomien digilehti 8/2024 on täynnä uutisia, ihmisiä ja ilmiöitä Järviseudulta.
Järviseudun Sanomien digilehti 8/2024 on täynnä uutisia, ihmisiä ja ilmiöitä Järviseudulta.

Viikon 8 Järviseudun Sanomien teemaksi nousevat viime viikon penkkarit ja vanhojentanssit Järviseudun lukioissa sekä kaksi tuoretta kirjaa. Evijärveläisen Ulla Linturinteen vakavahenkinen feel good -romaani Punatukkaisetkin pääsevät taivaaseen sekä lappajärveläisten Krista Savolan ja Hanna Honkaniemen teos Hengähdyshetkiä Järviseudun luonnossa ovat ilmestyneet juuri ja pääsevät lukijoidensa käsiin näinä päivinä.

Lehdessä on juttua myös Evijärven ensimmäisestä Arjen sankarista, Lappajärven Lions Clubin perinteisestä jäidenlähtöveikkauksesta sekä viikonloppuna Kivitipussa toteutettavasta Talviriehasta, Saarijärven ruoppauksesta, Lappajärven koulukeskuksen uudesta taideteoksesta sekä ruokalan kouluruokadiplomista sekä Kitkalla vietetystä laskiaisriehasta. Pitkän uran Evijärven kunnalla tehnyt Antti Saari siirtyy eläkkeelle, mutta mitä onkaan suunnitelmissa sen jälkeen?

Urheilusivuilla kerromme Vedon Superpesis-joukkueen talvipeleistä ja koripallonaisten otteista, JPK:n runkosarjan voitosta jääkiekon kolmosdivarissa sekä LaVen jalkapalloaktiivi Jaakko Anttilan saamasta tunnustuksesta. Tulivuorihiihtokin on tulossa ja se hiihdetään Lappajärven jäällä.

Mainos

Lue lisää täältä kello 16 kun digilehti loikkaa eetteriin

Sitä odotellessa voit käydä katsomassa vaikka nämä jutut, joita ei tämän viikon painetussa lehdessä tai digissä vielä ole

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/02/19/lappajarven-kalaveikkojen-taimensarjaan-kisahistorian-uusi-ennatys/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/02/19/radioliikenne-pelastaa-viestinnan-hairiotilanteessa/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/02/17/sarkikylan-koululaiset-tutustuivat-hakkuutyomaahan/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.