Opiskelun iloa ja uusia kasvoja

Järviseudun Sanomien digilehti 7/24 sisältää paljon asiaa opiskelusta ja kouluilta, mutta myös kunnallisen elämän asioita sekä mielenkiintoisia ihmisiä.
Järviseudun Sanomien digilehti 7/24 sisältää paljon asiaa opiskelusta ja kouluilta, mutta myös kunnallisen elämän asioita sekä mielenkiintoisia ihmisiä.

Järviseudun Sanomien vuoden 2024 seitsemäs numero on riuskahtamaisillaan valmiiksi – toimituksessa nattaroidaan ja hutteroidaan kuin viimeistä päivää! Ihan kohta eli kello 16 pääset täältä kurkistamaan, miltä lehti näyttää sisältä, kansi on tässä nähtävillä jo ja paljastaa joitakin lehteen tulevia otsikoita.

Kyllä, puualan opiskelu maistuu kaikkea muuta kuin puulle, ja kädentaitojen osaamiselle on tarvetta jatkossakin. JAMIn Kurejoen yksiköstä valmistuvilla on hallussa nikkaroinnin lisäksi kuitenkin myös koneistaminen.

Vimpelin lukiossa opiskelee tällä hetkellä kuusi ulkomaalaista opiskelijaa. Uusimmat opiskelijat ovat Kiinasta ja Thaimaasta. Lehdestä pääset lukemaan, mikä on yllättänyt heitä Suomessa ja mitä he opiskelusta ajattelevat.

Lappajärvi on saanut sekä uuden seurakuntamestarin että uuden kirjastonjohtajan.

Vimpelin valtuustossa hyväksyttiin laaja hyvinvointikertomus, jonka puitteissa nousi esille myös huutava pula paremammasta asuntotarjonnasta. Evijärven kunnanhallitus nosti kylien kehittämisrahan summia. Kosteikkojen hyödyntämistä hiilen sidonnassa tutkitaan – turvetuotannolle toivotaan tuottavia vaihtoehtoja.

Ystävänpäivän kunniaksi ystävyydestään kertovat Maria Yli-Sikkilä ja Pirkko Lamminaho.

Kortesjärven yhtenäiskoululla on käynyt vieraita: Kauhavan vanhat kävivät perjantaina tanssimassa ja maanantaina lentoreserviupseerikurssin oppilaat kertoivat, millaista on viettää varusmiespalvelus lentäen.

Ja paljon, paljon muuta!

Odotellessasi voit käydä kurkkaamassa näitä juttuja

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.