Eino Koskela johtaa edelleen Eläkeliiton Vimpelin yhdistystä

ELÄKELIITON Vimpelin yhdistyksen hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 11.1.2024 Nuorisotalolla.
ELÄKELIITON Vimpelin yhdistyksen hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 11.1.2024 Nuorisotalolla.
ELÄKELIITON Vimpelin yhdistyksen hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 11.1.2024 Nuorisotalolla.
ELÄKELIITON Vimpelin yhdistyksen hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 11.1.2024 Nuorisotalolla.

ELÄKELIITON Vimpelin yhdistyksen hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 11.1.2024 Nuorisotalolla. Eino Koskela saatiin sittenkin jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana ja Seppo Kataja jatkaa varapuheenjohtajana.

Yhdistykseen hallitukseen kuuluvat Eila Ahvenkoski, Sirkka Ahvenkoski, Martti Hotakainen, Heimo Höykinpuro, Hilkka Ilomäki, Mirja Leinonen, Pekka Metsälä, Samuli Metsäpelto (uusi), Leena Ojanperä, Esa Pajala ja Raili Tamminen. Hallituksen ulkopuolisena sihteerinä jatkaa Erkki Ammesmäki ja rahastonhoitajana Ritva Koskela. Toiminnantarkastajana jatkaa Raili Ahonen, varalla Raija Anttila.

Hallitus nimesi erilaisia toimikuntia ja näille vetäjiä. Elokuvat; Sirkka Ahvenkoski ja Hilkka Ilomäki, teatteri ja hengellinen työ; Sirkka Ahvenkoski ja Hilkka Ilomäki, matkat; Raili Tamminen, liikunta; Heimo Höykinpuro, vapaaehtoistyö; Raili Tamminen, emäntien vastaava; Eila Ahvenkoski, joululehtitoimikunta; Erkki Ammesmäki, tiedotus; Seppo Kataja, ohjelmatoimikuntana on koko hallitus, tanssitoiminta; Raili Tamminen, karaoke; Pekka Metsälä, jäsenrekisteri; Erkki Ammesmäki ja Ritva Koskela ja leikekirjanpitäjä; Seppo Kataja. 

EL-Vimpelin kevään liikuntaohjelmaan kuuluvat kuntosalivuorot keskiviikkoisin kello 9–10 (Karoliina Joohs) ja perjantaisin kello 10–11, matalan kynnyksen jumppa (Karoliina Joohs) muutaman kerran 23.1. alkaen, kävelysähly maanantaisin ja perjantaisin kello 14.30, lentopallo keskiviikkoisin kello 18, keilailu Alajärven Alvariinissa torstaisin kello 10. Mahdollisesti myös boccian pelaamista tullaan jatkamaan.

Karaokekerhon kevätkausi alkaa tammikuun loppupuolella ja kevään aikana järjestetään mahdollisesti myös karaoketansseja, ohjelmalliset kahvikerhot kokoontuvat tuttuun tapaan noin kerran kuukaudessa, muutama elokuva tullaan näyttämään tämänkin toimintavuoden aikana ja mukaan kutsutaan edelleen naapuriyhdistysten jäseniä. Ensimmäiseksi elokuvaksi on alustavasti sovittu Myrskyluodon Maija jo 23. tammikuuta.

Toimintavuoden aikana on tarkoitus tehdä useampia teatterimatkoja, ensimmäinen matka on Seinäjoen Kaupunginteatteriin 9. maaliskuuta Ennen lintuja- näytökseen. Kesän teatterimatkaa on alustavasti suunniteltu tällä kertaa Lapualle Luhurikan kesäteatteriin. Kesällä tehdään myös perinteinen sokkoretki jonnekin tuntemattomaan paikkaan.

Kynttiläseurat pidetään tiistaina 6. helmikuuta kello 12 seurakuntatalolla. Perinteinen juhannuskirkko on Juhannuspäivänä Vieresniemessä. Ohjelmalliseen jouluruokailuun kokoonnutaan joskus marras- joulukuun vaihteessa.

Eläkeliiton Vimpelin yhdistys on saanut järjestettäväkseen Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin hiihtomestaruuskilpailut. Kilpailut järjestetään yhteistoiminnassa kunnan vapaa-aikatoimen kanssa. Mestaruuksista hiihdetään perinteisellä tyylillä Vatpakan hiihtomajan maastossa 20. helmikuuta kello 13 alkaen.    

Pirteästi toimivaan Eläkeliiton Vimpelin yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä noin 380 jäsentä.

Seppo Kataja

Joko luit nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.