Rakettikauppa kävi vilkkaana

Ilotulitteita ostamassa Marja Hellsten ja Pekka Pitkämö, myyjinä Seppo Viinamäki ja Timo Ahvenniemi. Kuva: Timo Luoma-aho.
Ilotulitteita ostamassa Marja Hellsten ja Pekka Pitkämö, myyjinä Seppo Viinamäki ja Timo Ahvenniemi. Kuva: Timo Luoma-aho.

Lions Club Lappajärvi järjesti välipäivinä rakettimyynnin S-Marketin aulassa. Kauppa kävi jopa viimevuotista paremmin.  

Ostoksilla liikkui niin lapsiperheitä kuin vanhempaakin väkeä. Monet perhekunnat kokoontuivat aattoiltana yhteen juhlistamaan vuodenvaihdetta. Raketit, nakit ja perunasalaatti, siinä useimpien juhlamenu vuodenvaihteelle.

Rakettien ostajat olivat tyytyväisiä Lappajärven Lionsien tarjoamaan palveluun. 

”Mukava kun paukut saa nykyään omastakin pitäjästä…”,  kuului olleen monen mielipide.

Myyntipaikka oli hyvä tällaiselle sesonkimyynnille.  Kiitos KPO:lle mahdollisuudesta toimia heidän tiloissansa.  Lionsien puolesta vastuuhenkilönä toimi Markku Jaakkola.

Lappajärven Lions pyrkii järjestämään ilotulitusmyynnin myös ensi vuonna.  Tämä toiminta on osa Lions-järjestön varainhankintaa ja paikkakuntalaista hyväntekeväisyystyötä.

Timo Luoma-aho

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.