Pihlajamäki valittiin Soinin kunnanjohtajaksi 

Soini valitsi uudeksi kunnanjohtajakseen Maija Pihlajamäen.
Soini valitsi uudeksi kunnanjohtajakseen Maija Pihlajamäen.

SOININ kunnanvaltuusto valitsi 11. joulukuuta uudeksi kunnanjohtajaksi Maija Pihlajamäen

Virkavaalissa Maija Pihlajamäki sai 16 ääntä, Jari Salonen sai kolme ääntä ja Tiina Pelkonen sai kaksi ääntä. 

Pihlajamäki on lähtöisin Lehtimäeltä, koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja toimii tällä hetkellä Ylitornion kunnanjohtajana. Pihlajamäki ei hakenut Soinin kunnanjohtajan virkaa, vaan antoi siihen suostumuksensa hakuajan päättymisen jälkeen. Hakijoita oli 13.

KUNNANHALLITUS valitsi hyvinvointijohtajan virkaan restonomi (YAMK) Eeva Jokisen.

Työllisyysalue Kympin yhtymäkokousedustajaksi valittiin Hilkka Raitanen ja varaedustajaksi Juha-Pekka Keisala. Soinin kunnan edustajaksi yhtymähallituksen jäseneksi esitetään kunnanjohtajaa ja varajäseneksi hallintojohtajaa.

Lisää sinua kiinnostavia uutisia täällä:

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.