Hybridikeskuksen kaavaehdotus asetettiin esille

Tähän rakentuu Vimpelin hybridikeskus, jonka kaavoitus etenee parhaillaan.
Tähän rakentuu Vimpelin hybridikeskus, jonka kaavoitus etenee parhaillaan.

VIMPELIN tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 22. marraskuuta asettaa Kirkonkylän asemakaavan muutosehdotuksen koskien Vimpelin kirkonkylän asemakaava-alueen korttelin 20 kiinteistöjä
934-404-2-546, 934-404-2-118, 934-404-2-71 ja 934-404-2-149 esille. Suunnittelualue sijaitsee Vimpelin keskustan läntisellä puolella, Valtolan alueella. Suunnittelualuetta ympäröi kolmesta ilmansuunnasta kunnan tiealue: pohjoisessa Opintie, lännessä Lehtokuja, ja etelän puolella Pöntisentie. Opintien varrella sijaitsee suunnittelualueesta länteen Vimpelin koulu, liikuntahalli ja urheilukenttä.

Ehdotusvaiheen kaavakartta ja kaavaselostus pidetään yleisesti nähtävänä 8. tammikuuta saakka kunnanvirastolla sekä kunnan kotisivuilla. Lausunnot ja muistutukset tulee toimittaa ennen nähtävillä oloajan päättymistä kirjallisesti sähköpostilla tai kirjeitse tekniselle lautakunnalle.

Luitko jo nämä uutiset?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.