Kympin työllisyysalueen valmistelujohtajaksi Anna Nieminen

Anna Nieminen on valittu Kympin työllisyysalueen valmistelujohtajan määräaikaiseen tehtävään.
Anna Nieminen on valittu Kympin työllisyysalueen valmistelujohtajan määräaikaiseen tehtävään.

Kympin työllisyysalueen valmistelujohtajan määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.1.–31.12.2024 on valittu verkostojohtamisen insinööri YAMK Anna Nieminen Vimpelistä. Hän siirtyy valmistelujohtajan tehtävään KYMPPI-valmisteluhankkeen projektijohtajan tehtävästä.

TE-palvelujen järjestämisvastuu siirtyy kunnille 1.1.2025 alkaen. Etelä-Pohjanmaan Kymppikunnat (Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Soini, Vimpeli ja Ähtäri) ovat päättäneet muodostaa yhteisen työllisyysalueen, jonka organisoitumismuotona tulee olemaan tarkoitusta varten perustettu Kuntayhtymä Kymppi. Valtioneuvostolta saadun tiedon mukaisesti työllisyysaluetta esitetään hyväksyttäväksi.

Valmistelujohtaja vastaa Kuntayhtymä Kympin toiminnan käynnistämisestä. Valmistelujohtajan tehtäviin kuuluvat valmistelutoimet esimerkiksi Kuntayhtymä Kympin talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon yleishallinnon (asiakirjahallinto, hallintosääntö), tietohallinnon, työterveyshuollon ja muiden perustamistoimien osalta.

KYMPPI-hankkeeseen etsitään projektijohtajaa

Nykyisen projektijohtajan siirtyessä työllisyysalueen valmistelujohtajaksi Kauhava hakee projektijohtajaa vastaamaan työllisyysalueen palvelusuunnittelusta. Hakemuksia voi jättää Kuntarekryn kautta 15.12.2023 kello 12 mennessä.

Aiheesta meillä aiemmin kirjoitettua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.