Lappajärven kunnanhallitus käsitteli talousarviota  

Kokouksessa päätettiin varata Geokuutioon 10 000 euron määräraha.
Kokouksessa päätettiin varata Geokuutioon 10 000 euron määräraha.

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus rukkasi vuoden 2024 investointiosaa. Keskustelun jälkeen kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää kunnanvaltuustolle, että kaavateiden rakentamiseen varataan 50 000 euroa, Söyringin katuvalot st 71 -määräraha poistetaan vuosilta 2024–2026. Myöskään keskustan poistoalueeseen ei varata määrärahaa. Kraatterikahvion poistoon ja saneeraukseen eri varata määrärahaa. Geokuutioon sen sijaan varataan 10 000 euron määräraha.  

Talousarvioon tehdään korjauksia taloussuunnitelmavuosien 2025 ja 2026 valtionosuuksiin Valtionvarainministeriön uusien laskelmien mukaan. Muilta osin kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.  

Kunnanhallitus antoi kieltenopettaja Tarja Jaakkolalle luvan osallistua Liettuan matkaan 14.–17.1.2024 Vilnaan.  

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.