Asukkailta kysytään jälleen mielipiteitä Kauhavasta  

Kauhavalla toteutetaan asukaskysely joka toinen vuosi. Nyt on jälleen sen aika.
Kauhavalla toteutetaan asukaskysely joka toinen vuosi. Nyt on jälleen sen aika.

KAUHAVAN kaupunki toteuttaa joka toinen vuosi asukaskyselyn, johon kaikkia kaupungin asukkaita pyydetään vastaamaan. Viimeksi kysely toteutettiin vuonna 2021, jolloin vastauksia saatiin 814.  

Tutkimuksen toteuttaa kaupungin Kehityskeskus.   

–Strategiatyön yhteydessä tutkimuksen arviointiasteikoksi muutettiin kouluarvosana-asteikko 4-10 edellisen 1-10 sijaan. Muutoin kyselyn kysymykset ovat samoja, jotta vertailupintaa saadaan edellisten vuosien kyselyihin, kertoo viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula

Kysely on kohtuullisen lyhyt ja siihen vastaamiseen menee aikaa noin 5–10 minuuttia. Halutessaan voi osallistua myös arvontaan. Tutkimustulokset julkaistaan kaupungin kotisivuille alkuvuodesta. Kaupunginvaltuutetut saavat myös luettavakseen kaikki avoimet vastaukset, joita ei muissa medioissa julkaista. Tutkimustuloksia hyödynnetään lisäksi kaupungin markkinoinnissa ja strategiatyössä.  Ohjeet ja linkki kyselyyn löytyvät kaupungin kotisivuilta: www.kauhava.fi/asukaskysely. 

Lisää uutisia Kauhavalta ja Kortesjärveltä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.