Viikon 43 luetuimpia uutisia

Kuusen tarina kiinnosti lukijoita.
Kuusen tarina kiinnosti lukijoita.

MAHTIKUUSEN kaato Lappajärvellä kiinnosti lukijoita viikolla 43. Kuusen tarinan ja arvioidun iän voit käydä lukaisemassa tästä. Kortesjärven kudontapiirissä käy iloinen puheensorina ja lukijat ovat käyneet kurkkimassa kudontapiirin sisältöä täältä. Rakennuspalo kiinnosti ihmisiä myös.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.