”Ihmisellä täytyy olla sellaista tekemistä, mistä sydän laulaa” 

Kaisu kertoo rakastavansa kiviä ja niitä on käytetty myös Kiulukan sisustuksessa. Kädessä oleva kivi on viimeisimpiä löytöjä pohjoisen reissulta. Pehmoinen ja lämminhenkinen nurkkaus kutsuu oman hyvinvoinnin äärelle.
Kaisu kertoo rakastavansa kiviä ja niitä on käytetty myös Kiulukan sisustuksessa. Kädessä oleva kivi on viimeisimpiä löytöjä pohjoisen reissulta. Pehmoinen ja lämminhenkinen nurkkaus kutsuu oman hyvinvoinnin äärelle.

LAPPAJÄRVEN Nississä sijaitseva Kultainen Kiulukka on olemassaolonsa aikana muuntautunut samassa syklissä kuin luojansa Kaisu Huhtala.   

–Kiulukan kuuluu olla kuten minäkin, uutta tulee ja vanhat kerrokset saavat näkyä. Feenix-linnun lailla luomme itsemme aika ajoin uudelleen, intuition johdattamana. Koen, että minulle on annettu erilaisia tehtäviä tähän maanpäälliseen elämään. Yksi niistä on omalla esimerkilläni rohkaista ihmisiä tekemään sitä mitä sydän sanoo, kuuntelemaan omaa intuitiotaan, sanoo Huhtala. 

–Ehkä joku, joka pohtii esimerkiksi alanvaihtoa, saa minusta inspiraatiota ratkaisuihinsa. Meidän kaikkien on hyvä aika ajoin tarkistaa asentoamme ja meillä on sekä mahdollisuus että oikeus muuttaa sitä tarvittaessa. 

Huhtala itse on tehnyt jo monta loikkaa tuntemattomaan ja kokee, että muutos on aina vienyt eteenpäin. Myös Lappajärvelle hän saapui puhtaasti intuition johdattelemana. 

–Muistan kun uin ensimmäistä kertaa Lappajärvessä. Se oli jotenkin todella voimallinen kokemus ja tiesin, että minun kuuluu olla täällä. Vaikka asun Evijärven puolella, Lappajärvi pitää minua otteessaan, nauraa Huhtala. 

Kun on vuosikymmeniä opetellut kuuntelemaan intuition ääntä, on siinä tullut melko hyväksi. Silti joitakin ratkaisuja on tullut pohdittua pidempäänkin. 

–Pitkään mietin, voinko ottaa Kiulukan somekanavat käyttööni myös tähän uuteen toimintaan, kun tähänastiset seuraajat ovat kertyneet lähinnä käsityöpuodin ja kukkakaupan ajoilta. Sitten ajattelin, että miksi en voisi, mehän olemme Kiulukan kanssa yhtä. Minun ei tarvitse eikä kuulu miellyttää kaikkia. Tämä oli ainoa tapa olla itselleni rehellinen, Huhtala pohtii. 

Kultaisen Kiulukan tilat tarjoavat viihtyisät puitteet monenlaiseen toimintaan. Tila muuntautuu moneksi, huoneen toisella laidalla on pidetty muun muassa musiikkiesityksiä.
Kultaisen Kiulukan tilat tarjoavat viihtyisät puitteet monenlaiseen toimintaan. Tila muuntautuu moneksi, huoneen toisella laidalla on pidetty muun muassa musiikkiesityksiä.

YHTENÄ osana Kiulukan nykyistä toimintaa on tilojen vuokraus esimerkiksi kokouksille, kursseille, workshopeille, pop-up -tapahtumille, luennoille tai esityksille. 

–Toivon Kiulukkaan syntyvän tapahtumia, jotka tukevat sielun, mielen ja kehon hyvinvointia ja elävöittävät seudun henkistä elämää. Toivon myös, että esimerkiksi työporukat ja yhdistykset löytäisivät viihtyisät tilani vaikkapa kokouskäyttöön. 

Tilavuokrauksen lisäksi Kiulukan säännölliseen toimintaan kuuluu alkukesän kesäkukkamyynti pihalla sekä puolukan osto syksyllä. Uutena asiana palveluvalikoimaan on tulleet hyvinvointia tukevat energiahoidot. 

–Ihminen on energiaa, niin kuin kaikki on. Energiaa ei näe, mutta sen voi tuntea monin eri tavoin. Energian välittäminen on minulle kutsumus, kertoo Huhtala.  

Oman henkisen matkansa hän kertoo aloittaneensa kolmikymppisenä. Siitä asti se on ollut osa elämää eri muodoissaan. 

–Auravälittäjäksi valmistuin vuoden 2022 maaliskuussa. Oma AuraTransformaatio -hoitokokemukseni vuotta aiemmin oli itselleni käänteentekevä kokemus ja tiesin, että nyt minun on aloitettava energioiden kanssa työskentely. Tiedostan, että nämä saattavat olla vieraita käsitteitä monelle, mutta kysymällä ja kokeilemalla moni asia avautuu. Minun kutsumukseni on voimaannuttaa, ohjata kohti omaa polkua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. AuraTransformaatio ja välittämäni Vuorienergia ovat siihen voimallisia työkaluja. 

JOULUKUUSSA koittaa Kiulukassa jälleen joulupuodin aika. 11.–22. joulukuuta välisen ajan on myynnissä muun muassa jouluisia kukka-asetelmia sekä paikallisten toimijoiden käsitöitä ja tuotteita. 

–Tervetuloa jouluostoksille ”vanhaan Kiulukan malliin”! Mieltä lämmittävien käsityötuotteiden lisäksi mukaan tarttuu varmasti myös ripaus joulun taikaa ja keijupölyä, hymyilee Huhtala. 

Kiulukka on pukeutunut teeman mukaisesti syksyyn.
Kiulukka on pukeutunut teeman mukaisesti syksyyn.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.