Veto hyytyi lopussa

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto Koripallo

Kouvottaret-Veto 85-82 (38-44)

Vimpelin Veto kärsi viikon toisen tappionsa naisten Korisliigassa Kouvolan Kouvottarien pitäessä pisteet kotisalissaan.

Ottelun avauskymmenminuuttisesta muodostui melkoinen ilotulitus korisukan heiluessa kummassakin päässä kenttää kuten lukemat 22-22 kertovat. Toisella neljänneksellä Veto karkasi parhaimmillaan yhdentoista pisteen johtoon. Kouvottaret hallitsi kuitenkin neljänneksen loppua kaventamalla eron kuuteen pisteeseen ennen taukosummeria.

Tauon jälkeen taistelu jatkui edelleen tasaisena Kouvottarien kaventaessa kolmannen neljänneksen päätteeksi eron neljään pisteeseen. Päätöskymmenminuuttinen alkoi Vedon osalta karusti Kouvottarien viedessä kaksi ensimmäistä minuuttia 7-0. Vaisu jakson alku muodostui lopulta ratkaisevaksi Kouvottarien viedessä väännön niukasti.

Vedon tehokkaimman pistesingot olivat Sam Breen, 28, sekä Sirena Tuitele, 21. Levypallot Vedolle 52-40. Merkittävä ero oli kolmen pisteen heitoissa, Kouvottaret vei ne 14-6.

Päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli pettynyt.

– Olimme matkassa varsin kapealla materiaalilla, mikä näkyi. Merkittävä ero oli erityisesti kolmen pisteen heitoissa, oman yksityiskohtansa on myös, että vastustajalla oli enemmän kolmosten yrityksiä kuin kahden pisteen yrityksiä.

– Homma oli silti pienestä kiinni, tasoitusheittoyrityksemme ei uponnut aivan pelin lopussa. Tekemällämme pistemäärällä pitäisi silti voittaa, nyt se ei riittänyt.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.