Timo tuuraa sivistystoimenjohtajaa, Anttila Paavolan rehtoria

Alajärven ja VImpelin lukioiden rehtori Marko Timo tuuraa sivistystoimenjohtajan tehtävässä jouluun saakka.

Alajärven sivistystoimessa töitä tehdään lähiaikoina poikkeusjärjestelyin. Vimpelin ja Alajärven lukioiden rehtori Marko Timo siirtyy viransijaiseksi sivistystoimenjohtajan tehtävään. Sijaisuus kestää lukukauden loppuun. Hän hoitaa kuitenkin edelleen joitain lukion hallinnollisia tehtäviä. Lukion päivittäisestä työstä vastaa tänä aikana apulaisrehtori Sari Mäkelä.

Sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto siirtyy Avin palvelukseen.

Paavolan koulun rehtori Pentti Rentola ilmoitti 3. lokakuuta aloittavansa työn toisessa organisaatiossa 1. marraskuuta alkaen. Myllykankaan koulun rehtori Ari Anttila toimii Paavolan koulun rehtorin viransijaisena lukuvuoden ajan. Toistaiseksi virkasuhteeseen valittu rehtori aloittaa Paavolan koulussa 1.8.2024.

Aiheesta lisää täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.