Salo tuuraa Rantalaa

Kauhavan kaupunginhallituksen päätöksiä.
Kauhavan kaupunginhallituksen päätöksiä.

KAUHAVAN hallintojohtaja Liisa Salo on hoitanut 26. elokuuta alkaen vs. kaupunginjohtajan tehtävää kaupunginjohtajan ollessa poissa, omien virkatehtäviensä lisäksi. Kaupunginhallitus päätti 2. lokakuuta tarkastaa hänen palkkaansa tältä ajalta. Salolle maksetaan 10 117,80 euroa kuussa siihen saakka, kunnes kaupunginjohtaja palaa hoitamaan virkaansa. Kauhava ei ole tiedottanut kaupunginjohtaja Vesa Rantalan poissaolon syystä.

SYYSKUUN valtuustossa tehdyt aloitteet viedään eteenpäin. Keskustan valtuustoryhmän valtuustoaloite koskien kiusaamisen vastaisen toimintamallin laatimista annetaan valmisteltavaksi kasvatus- ja opetuslautakunnalle. Toni Uusimäen valtuustoaloite yhden asukaslautakunnan muodostamiseksi Kauhavalle käsitellään hallintosääntöpäivityksen yhteydessä. Esa Puronvarren valtuustoaloite koskien teiden kunnon kartoittamista ja pitkän tähtäimen suunnitelman tekemistä niiden kuntoon laittamiseksi annetaan valmisteltavaksi tekniselle lautakunnalle. Sirpa Lammin valtuustoaloite koskien kaupungin rakennusten ja rakennelmien kuiduttamista annetaan valmisteltavaksi tilapalvelupäällikölle ja tietohallintokoordinaattorille. Lammin valtuustoaloite koskien iäkkäiden kuntalaisten mahdollisuutta omatoimisen liikkumisen ja asioinnin vahvistamiseen annetaan valmisteltavaksi tekniselle lautakunnalle. Lammin valtuustoaloite koskien helposti saavutettavia pyörien päällä liikkuvia sivistys-, kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluita annetaan valmisteltavaksi elämänlaatulautakunnalle.

Luitko jo nämä tuoreet uutiset Kortesjärveltä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.