Evijärven Pesula siirtyi JuJu Siivouksen omistukseen

Päivi Peltokangas (vas.) ja Julia Jutila työn touhussa pesulassa.
Päivi Peltokangas (vas.) ja Julia Jutila työn touhussa pesulassa.

EVIJÄRVEN PESULA vaihtoi omistajaa elokuussa ja pesulatoiminnasta vastaa nyt uusi omistaja JuJu Siivous Julia Jutilan johdolla.

–Asiakkaat ovat ottaneet muutoksen positiivisesti vastaan. Pesulatoiminta sopii hyvin siivousalan yrityksen kylkeen, kertoo Jutila.

Joulukuussa viisi vuotta täyttävässä JuJu Siivouksessa on viisi työntekijää. Evijärven Pesulassa työskentelee kolme työntekijää, jotka jatkavat uudessa yrityksessä vanhoina työntekijöinä.

Pesulan toiminta-alueena ovat pohjalaiskunnat. Alajärvellä ja Ylivieskassa pesula tekee yhteistyötä paikallisten kirpputorien kanssa. Sieltä pesula-auto hakee pestävät vaatteet noin kerran viikossa. Tällä viikolla vimpeliläinen Nisunjyvä-kirpputori ryhtyi yhteistyöhön Evijärven Pesulan kanssa välittämään pyykkiä pestäväksi.

Evijärven Pesula palvelee yksityisiä talouksia ja julkisella puolella erilaisia laitoksia kuten päiväkoteja ja vanhustentaloja sekä yrityksiä.

Mainos

Jutila kertoo, että yritys on muuttamassa uusiin tiloihin Evijärven teollisuusalueelle ensi vuonna helmi-maaliskuun vaihteessa. Silloin yrityksen kaikki toiminta saadaan saman katon alle.

Viimeistään uusiin tiloihin muuton yhteydessä avataan myös myyntipiste siivoustuotteille. Myyntipiste saattaa aueta mahdollisuuksien mukaan jo nykyisissä tiloissa. Vähittäismyyntiin tulee saippuoita, talous- ja vessapaperia, kuituliinoja ja puhdistusaineita.

Aino Alppinen

Vimpelin Nisunjyvän Lea Vasalampi (vas.) ja Laila Järvenpää odottavat innokkaina pesulayhteistyön alkamista.

Luitko jo nämä uudet yritysaiheiset artikkelit?

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/09/13/aurinkosahkoa-viaconin-vimpelin-yksikkoon/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/09/12/raija-oli-lappajarven-sydamellisin-ihmisin/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/09/11/kansalaisaloite-turkistarhauksen-lopettamiseksi-ei-yllattanyt-tarhaajia/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/09/10/sain-hyvin-hoidetun-apteekin-ja-ihanan-henkilokunnan-kertoo-evijarven-uusi-apteekkari/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.