Osulan kiinteistökaupan purkaminen etenee valtuustolle 

Kunta osti entisen Osuuskaupan kiinteistön, mutta kauppaa ollaan purkamassa.
Kunta osti entisen Osuuskaupan kiinteistön, mutta kauppaa ollaan purkamassa. Arkistokuva.
Kunta osti entisen Osuuskaupan kiinteistön, mutta kauppaa ollaan purkamassa.
Kunta osti entisen Osuuskaupan kiinteistön, mutta kauppaa ollaan purkamassa. Arkistokuva.

11. syyskuuta kokoontunut Lappajärven kunnanhallitus päätti osaltaan hyväksyä kiinteistökaupan purkamisen Osuuskauppa KPO:n kanssa ja vie asian kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. ”Tekninen johtaja on neuvotellut Osuuskauppa KPO:n edustajan kanssa Osulan kiinteistön kaupan purkamista koskevasta sopimuksesta. Osuuskauppa KPO on pitäytynyt alkuperäisessä esityksessään, jonka mukaan se palauttaa Lappajärven kunnalle koko kauppahinnan eli 200 000 euroa. Muita korvauksia KPO ei maksa. Lappajärven kunnalla on oikeus poistaa kiinteistöltä sinne hankkimiaan kalusteita ja muuta omaisuuttaan. Kiinteistöllä on vuokralaisia, joiden vuokrasopimukset tulee irtisanoa. ”  

TEKNISEN valiokunnan esityksestä kunnanhallitus päätti nimetä perustettavan Lappajärvi Invest Oy:n puheenjohtajaksi Heikki Honkaniemen sekä muiksi jäseniksi Ville Väkeväisen, Aku-Matti Juttuniemen ja Vesa Luoman. Lisäksi kunnanhallitus hyväksyi perustettavan yhtiön yhtiöjärjestysasiakirjat. 

Luitko jo nämä uutiset Lappajärveltä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.