Uusimmat kesäblogit:

Herkkien ja hengellisten tulkintojen duo Eve ja Ossi viihtyvät maaseudulla – ”Nurmikon leikkuu ruokkii luovuutta” 

Sanan ja armon eteenpäinvieminen on Evelle ja Ossille tärkeä asia.
Sanan ja armon eteenpäinvieminen on Evelle ja Ossille tärkeä asia.
SOINI ja vanha pappila eivät kuuluneet suositun laulajakaksikon alkuperäiseen tulevaisuuden visioon. Monen mutkan ja johdatuksen kautta suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun vuonna 2019 Soinissa tuli vanha pappila myyntiin.   –Jostain syystä ajatus alkoi tuntua houkuttelevalta. A...

SOINI ja vanha pappila eivät kuuluneet suositun laulajakaksikon alkuperäiseen tulevaisuuden visioon. Monen mutkan ja johdatuksen kautta suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun vuonna 2019 Soinissa tuli vanha pappila myyntiin.  

–Jostain syystä ajatus alkoi tuntua houkuttelevalta. A…

Tämä sisältö on tilaajille

Päivää
Tuntia
Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.