Uusimmat kesäblogit:

Pien- ja suureläinten päivystyksessä muutoksia 4. syyskuuta alkaen Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa   

Seinäjoen alueen pieneläinten kiireellinen ensiapu järjestetään Lapuan vastaanotolla.
Seinäjoen alueen pieneläinten kiireellinen ensiapu järjestetään Lapuan vastaanotolla.

JATKOSSA päivystysaikaan Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollon pieneläinten kiireellinen ensiapu järjestetään Lapuan vastaanotolla osoitteessa Kelikontie 3. Pieneläinpäivystys toimii ajanvarauksella ja potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.  

Suureläinpäivystys (tuotantoeläimet, hevoset) järjestetään pohjoisella ja eteläisellä päivystysalueilla 4. syyskuuta alkaen. Suureläinpäivystäjä ei hoida pieneläimiä. Pohjoiseen alueeseen kuuluvat Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Lappajärvi, Lapua, Ylistaro ja Vimpeli. Eteläiseen alueeseen kuuluvat Alajärvi, Alavus, Kuortane, Seinäjoki, Soini ja Ähtäri. 

Päivystävän eläinlääkärin tavoittaa arkisin aamu kymmenestä seuraavan aamun kello kahdeksaan saakka (10–08), sekä viikonloppuisin ja pyhäisin yhteisestä päivystysnumerosta 0600 399 001. Jatkossakin kiireetön ajanvaraus oman kotikunnan kaupungineläinlääkärille tapahtuu soittamalla puhelinajalla kello 8–9 eläinlääkärin numeroon. 

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.