Muista kuvat Lappajärven Joulu-lehteen 

Alueellamme valmistuneita.
Järviseudun ammatti-instituutista valmistui monelle alalle osaajia.
Alueellamme valmistuneita.
Järviseudun ammatti-instituutista valmistui monelle alalle osaajia.

LAPPAJÄRVEN JOULU -lehti julkaisee perinteisesti Lappajärvellä poisnukkuneiden tai tänne haudattujen kuvia, sekä vuoden aikana syntyneiden kuvia.  Kuvia kerätään 1.10.2022 alkaen loppusyksyyn 2023. Kaikki kuvat, jotka ehtivät tulla ennen painoon lähettämistä, otetaan mukaan. Kuvia voi lähettää sähköpostiin lappajarvenjoulu@gmail.com.   

Kuvan voi myös tuoda Kukka- ja Hautauspalvelu Rauhaan, tai pudottaa sen postilaatikkoon parkkipaikan vastakkaiseen päätyyn. Kuvan voi lähettää postin kautta osoitteeseen Kukka- ja Hautauspalvelu Rauha, Nissintie 39 A 4, 62600 Lappajärvi. Kuvan mukaan kannattaa laittaa osoite, johon kuvan voi niin halutessanne sitten lähettää takaisin. 

Vauvojen kuvien mukaan etunimet, sukunimi, syntymäaika ja vanhempien nimet. Kuvan vauvasta voi lähettää myös vanhempi, joka on Lappajärveltä lähtöisin, mutta asuu nyt muualla.  Muualla syntyneen vauvan tietoihin merkataan myös vanhemman nykyinen asuinpaikkakunta. 

Mainos

Vainajien tietoihin etunimet, sukunimi ja syntymä- ja kuolinaika. 

Jos haluat tilata ennakkoon Lappajärven Joulu -lehden 2023, tee tilaus sähköpostiin lappajarvenjoulu@gmail.com. Lehden hinta on 10 euroa+postimaksu. 

Lappajärven Joulu-lehden toimituskunta 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.