Järviseudun Sanomien uusi lehtiavustaja käy tuumasta toimeen

Sirpa Kiviaho ottaa uudet haasteet vastaan iloisella ja positiivisella mielellä.
Lehtemme avustajien uusin vahvistus kiinnosti. Sirpa Kiviahon juttu kuului viikon toiseksi luetuimpiin uutisiin.
Sirpa Kiviaho ottaa uudet haasteet vastaan iloisella ja positiivisella mielellä.
Lehtemme avustajien uusin vahvistus kiinnosti. Sirpa Kiviahon juttu kuului viikon toiseksi luetuimpiin uutisiin.

KORTESJÄRVELLÄ asuvan Sirpa Kiviahon juuret ovat vahvasti Järviseudulla. Vimpelistä kotoisin oleva Kiviaho kokee koko alueen asiat ja tapahtumat tärkeiksi, mutta kun oma yritystoiminta ja elämä on jalkautunut Kortesjärvelle, on ajan saatossa juuri Kortesjärven kuviot oppinut tuntemaan melkein kuin omat taskunsa.  

Ehdotus lehtiavustajan roolista yllätti, mutta asiaa ei kauaa tarvinnut pohtia. Kun toimituksesta kyseltiin kiinnostusta pestiin, oli jo saman päivän iltana ensimmäinen juttu kirjoitettuna. 

–Tilaisuus tuntui äärimmäisen ihanalta. Olin myös yllättynyt mahdollisuudesta, sekä otettu ajatuksesta, että minulle tätä tarjottiin. Tämä kuulosti juuri sellaiselta työltä, mitä pystyn tekemään omien töideni ohella. Hieronnan ja Pyyhekaupan osalta on töiden puolesta aina tähän aikaan vuodesta hieman hiljaisempaa, joten siinä mielessä nyt oli täydellinen hetki aloittaa, iloitsee Kiviaho. 

–Oikeastaan vastausta ei tarvinnut hetkeäkään miettiä, sydämessäni tunsin tämän mahdollisuuden oikeaksi. Tykkään ajatuksesta, että saan oppia jotain uutta ja kehittää itseäni. 

Uusiin haasteisiin Kiviaho kertoo suhtautuvansa avoimin mielin. Kirjoittelua hän kertoo harrastaneensa vähemmän, vaikka se toisaalta on aina tuntunutkin mukavalta. 

–Tässä asiassa onkin mukava päästä haastamaan itseään. Haluan oppia kirjoittamaan asioista luonnollisesti. Positiivinen suhtautuminen asioihin on itselleni luontaista ja toivon, että myös se välittyisi teksteistä. 

TARVITTAESSA ja mahdollisuuksien mukaan Kiviahoa saattaa nähdä Kortesjärven lisäksi myös muilla paikkakunnilla jutun teossa. 

–Minulle saa vinkata hyviä juttuvinkkejä. Kortesjärvellä on tosi paljon mukavia asioita ja katselen niitä kirjaimellisesti vaaleanpunaisten silmälasien läpi, nauraa Kiviaho. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA