Veto porhalsi välieriin

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

JymyJussit-Veto 0-1 (1-5,4-4)

Vimpeli Veto kaatoi miesten Superpesiksen puolivälierissä Seinäjoen JymyJussit neljännen kerran. Ottelusarja Vedolle puhtaasti 4-0.

Seinäjoella käydyn kahinan ensimmäinen jakso ratkesi avausvuorossa Vedon mättäessä viisi juoksua. Terhakkain sivallus lähti Janne Mäkelän mailasta, jokerin isku tuotti neljä juoksua. Toisella jaksolla JymyJussit napsautti ensimmäisellä sisävuorollaan kaksi juoksua. Veto ei tästä häkeltynyt vaan hoiti jakson lopulta rutiininomaisesti tasalukemiin.

Veto-luotsi Tomi Niskanen oli tyytyväinen.

– Hieman oli odottelun tunnelmaa, mutta tärkein tuli. Yritimme toisella jaksolla tarjota voittoa liikaakin kaverille, onneksi tekemisemme riitti.

– Koko sarjaa ajatellen kolmessa pelissä mainiota ulkopeliä ja sisälläkin käyrä oli nouseva. On myös erittäin tärkeää, että pääsemme nyt latautumaan välieriin rauhassa.

Vimpeli kohtaa välierissä Tampereen Manse PP:n Joensuun Mailan tai Kempeleen Kirin.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.