Betoninen ulkopeli vei Vedon toiseen voittoon

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

JymyJussit-Veto 0-2 (1-2,0-4)

Vimpelin Veto otti toisen voittonsa miesten Superpesiksen puolivälieräsarjassa kukistamalla Seinäjoen JymyJussit. Ilahduttavaa Vedon kannalta oli myös Mikko Kanalan paluu tositoimiin muutaman viikon sairauslomalta.

Veto otti ensimmäisellä jaksolla johdon Severi Lassilan kotiutuksella. JymyJussien noustua rinnalle iski Janne Mäkelä voittojuoksun neljännen vuoroparin tasoittavalla. Toisella jaksolla Veto otti johdon heti avausvuorossa kasvattaen sen jälkeen etumatkaansa tasaisesti. Jakson juoksuista kaksi kumautti Mäkelä, loput Jukka-Pekka Vainionpää ja Matias Rinta-aho. Etenijäosaston ykkönen oli Jere Saukko neljällä tuodulla juoksulla. Kolmostilanteet Vedolle jälleen jäätävästi 14-3.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen oli tyytyväinen.

– Jatkoimme samanlaista ulkopeliä kuin viimeksi, olemme moodissa hyvin kiinni. Olemme myös keskittyneet erityisesti ulkopeliin, mikä on näkynyt.

– Sisällä samantyylistä kuin ensimmäisessä ottelussa, kaveri onnistui rikkomaan tekemistämme. Jatkossa laitetaan varmasti lisää pateja sisäpeliin.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.