Uusimmat kesäblogit:

Veto äityi hurjastelemaan – kuninkuudet ovat lähellä

Jere Saukko toi viisi juoksua ja keräsi komeat kärkilyöntitehot 8/8.
Jere Saukko toi viisi juoksua ja keräsi komeat kärkilyöntitehot 8/8.

Veto-KoU 2-0 (4-2,17-3)

Miesten Superpesiksen runkosarjan voiton edellisessä ottelussaan varmistanut Vimpelin Veto jatkoi voittokulkuaan kaatamalla Koskenkorvan Urheilijat. Ensimmäisen jakson ratkaisijoiksi nousivat Koskenkorvan kopparit, jotka myötävaikuttivat vahvasti Vedon jokaiseen juoksuun. Kotiutuksista kolme Jukka-Pekka Vainionpäälle ja yksi Matias Rinta-aholle. Vedon sisäpeli oli jaksovoitosta huolimatta todella aneemista lukuisine merkkivirheineen.

Toisella jaksolla Koskenkorva otti kahden juoksun johdon ensimmäisellä sisävuorollaan. Sen jälkeen kentän hallinnasta vastasi vahvan ryhtiliikkeen tehnyt Veto, joka kumautti tasoittavallaan kolme juoksua. Vaikka härkäpaidat onnistuivat kaventamaan seuraavassa vuorossa, painoi Veto tasoittavallaan kaasua isolla tassulla peräti yhdeksän juoksun arvoisesti ratkaisten ottelun lopullisesti.

Eniten lyötyjä juoksuja, yhdeksän, kahmi Jukka-Pekka Vainionpää. Jokeripaidalla on tiukka ote lyöjäkuninkuuteen, eroa tilastokakkoseen Manse PP:n Perttu Ruuskaan on kolme juoksua ennen päätöskierrosta. Etenijäkuninkuutta taas jahtaa Vedon Olli Heikkala, jolla on piikkipaikallaan kolmen juoksun etumatka ennen torstain kierrosta.

Vedon päämestari Tomi Niskanen oli tyytyväinen joukkueen tasonnostoon toiselle jaksolle.

– Ensimmäisellä jaksolla tuli kaikenlaisia virheitä, emme olleet ytimessä. Tauolla pelaajat päättivät itse, että haluavat pelata toisen jakson eri tavalla,valmennuksen ei tarvinnut puuttua siihen, tällainen asenne kertoo paljon.

Tomi Olli

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Juho Ihamäki jatkaa Ankkureissa

Juho Ihamäki on kirjoittanut Ankkurien kanssa vuoden jatkosopimuksen. Kotiuttajajokerina toimiva Ihamäki luo yhdessä Petteri Kortelaisen kanssa vaarallisen kotiutuskaksikon Ankkurien jokeriosastolle.

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.