Nykälänniemen kesässä riittää tapahtumia ja tekemistä 

Pakulla ja Keskinen toivottavat kaikki tervetulleiksi Golfklubille.
Keskinen (vasemmalla) ja Pakulla toivottavat kaikki tervetulleiksi Golfklubille.
Pakulla ja Keskinen toivottavat kaikki tervetulleiksi Golfklubille.
Keskinen (vasemmalla) ja Pakulla toivottavat kaikki tervetulleiksi Golfklubille.

NYKÄLÄNNIEMESSÄ Lappajärvellä odotetaan vilkasta kesäsesonkia matkailijoiden, kesäteatteriasiakkaiden ja golfaajien myötä. Kivitippu Spa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Kultalahti kertoo, että hotellissa suunnataan tulevaan täydellä tarmolla.  

–Odotetaan vähintään samanlaista sesonkia kuin viime kesänä, ruokapuoleen on nyt satsattu tosi paljon, puffetlounas on Kivitipussa tarjolla päivittäin ja a la carte suunniteltu kaiken kansan suuhun sopivaksi. Mikäli kesälle luvataan pidempiaikaisia helteitä, on mahdollista terassille laittaa erillinen myyntipiste. 

Kivitipussa ei kesällä ole juurikaan omia tapahtumia perinteisiä juhannustansseja lukuun ottamatta, vaan tapahtumat käynnistyvät jälleen syksymmällä. Sen sijaan muiden toimijoiden järjestämät tapahtumat tuovat sinne kesän mittaan vilskettä esimerkiksi Summerdance festivalin sekä Kivitippu Pro Amin merkeissä.  

–Teemme tiivistä yhteistyötä Kirpun, Aquarius Resortin ja Kesäteatterin kanssa. Nykälänniemessä on monenlaista ohjelmaa ja tekemistä, kannattaa tulla viettämään päivää ja vaikka yöpymäänkin. Meillä voi testata uutta ruokalistaa ja tutustua kivinäyttelyyn ja virtuaaliseen avaruusmatkaan. Sinne on kesän ajaksi tulossa opas.  

JÄRVISEUDUN Golfseuran toiminnanjohtaja Keijo Keskinen on myös sitä mieltä, että Nykälänniemi on hyvä kokonaisuus, josta löytyy kaikkea mahdollista ravintoloista majoituksiin.  

Golfklubilla varsinainen sesonki alkaa yleensä juhannuksesta ja jatkuu elokuun ensimmäiseen viikonloppuun.  

−Sillä ajanjaksolla käy keskimäärin 160 golfin pelaajaa päivässä, näistä noin 30–40 on oman seuran jäseniä. Golfkentän oma erikoisuus on siipirataslautta, jolla ylitetään järvenlahti. 

Klubiravintolan toiminnasta vastaa Daniel´s Grillbar.  

Mainos

−Kesämökkiläisille, golfaajille ja kaikille muillekin on suunnitteilla kesäviikonloppuisin aamupalabuffet. Arkisin tarjoamme keittolounasta, viikonloppuisin ja muulloin ruokaa saa ala carte -listalta. Myös viikoittaiset grilli-illat ovat suunnitteilla. Yritykselläni on lisäksi pitopalvelutoimintaa, kertoo Daniel Pakulla

Hänet valittiin viime vuonna Lappajärven vuoden yrittäjäksi. 

Uusi Lappis-Areena on mahdollistanut lasten ja nuorten golfharjoittelut.  

−Nuorissa on hyvä buumi ja Lappajärven 4H tekee nuorten parissa hyvää työtä, myös golfin suhteen. Järviseudun Golfseura on iso nuorten työllistäjä. Meille töihin tulevan on myös itse pelattava golfia. Kun nuori pelaa, hän tietää mistä puhuu ja myös kentän hoidossa se on etu, kertoo Keskinen.  

Aloitteleville aikuisille seura järjestää starttikursseja.  

–Pelatessa kävelee 10 kilometriä ja liikkuu ulkoilmassa viisi tuntia aika huomaamatta, selventää Keskinen harrastuksen terveysvaikutuksia. 

Pakulla ja Keskinen toivottavat kaikki tervetulleiksi Golfklubille.  

−Tänne ei tarvitse tulla pelaamaan, voi tulla nauttimaan maisematerassista ja hyvästä ruoasta. Jos sattuu saamaan tartunnan golfin suhteen, niin sekään ei haittaa. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.