Uusimmat kesäblogit:

Vimpelin lukiossa keskiarvoja parannettu kahdeksan vuoden aikana yli 23%

Pysyvää on vain muutos.
Pysyvää on vain muutos, sanoo Päivi Lappinen viikon kolumnissaan.

YLEN sivuilta löytyvässä jutussa on listattu, mitkä lukiot ovat parantaneet ylioppilastulostensa keskiarvoja eniten vuodesta 2015 vuoteen 2023. Kaikkia aineita kuvaava luku on lukion kaikkien ylioppilaskoetulosten keskiarvo, jos kirjoittaneita on ollut 5 tai enemmän.

Jutusta käy ilmi, että prosentuaalisesti eniten kaikkien aineiden keskiarvoa paransivat Björneborgs svenska samskola, Vimpelin lukio, Espoonlahden lukio, Savonlinnan aikuislukio ja Kolarin lukio. Alajärven lukio sijalla 20.

Linkki sivuille: https://yle.fi/a/74-20036932

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.