Uusimmat kesäblogit:

Jenny Kärjestä Alajärven seurakunnan IV kappalainen

Jenny Kärki
Jenny Kärki

Alajärven seurakunnan kirkkoneuvosto oli esittänyt kirkkovaltuustolle, että Alajärven seurakunnan IV kappalaiseksi valittaisiin Jenny Kärki. Kirkkovaltuuston kokouksessa 15.6.2023 asia oli esillä pykälässä 32. Käsittelyn edetessä tehtiin toinen kannatettu esitys kappalaisesta (Mikko Elenius). Puheenjohtaja Tuomo Lehtiniemi totesi, että asiasta on äänestettävä. Suoritettiin suljettu lippuäänestys äänestyksen tulos Mikko Elenius 8 ääntä, Jenny Kärki 15 ääntä. Alajärven seurakunnan IV kappalaiseksi valittiin Jenny Kärki, vastuualueenaan Lappajärvi.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kela tiedottaa ensi vuoden muutoksista.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Kela tiedottaa ensi vuoden muutoksista.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.