Rekan rattiin pääsy tuntui hyvältä, kertoo tuore yhdistelmäajoneuvonkuljettaja 

Milla Liimatainen valmistuu yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi JAMIn Lappajärven toimipisteessä. Toiveena on työura kuljetusalalla.
Milla Liimatainen valmistuu yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi JAMIn Lappajärven toimipisteessä. Toiveena on työura kuljetusalalla.
JAMIN logistiikka-alan perustutkinnosta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi valmistuva Milla Liimatainen tietää, että haluaa tehdä työtä auton ratissa.   –Olen aina tykännyt ajaa ja olla auton kyydissä, lapsena halusin aina mukaan, kun vanhemmat lähtivät autolla jonnekin. Alo...

JAMIN logistiikka-alan perustutkinnosta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi valmistuva Milla Liimatainen tietää, että haluaa tehdä työtä auton ratissa.  

–Olen aina tykännyt ajaa ja olla auton kyydissä, lapsena halusin aina mukaan, kun vanhemmat lähtivät autolla jonnekin. Alo…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.