Järviseudun ammatti-instituutin opetuspuutarhassa Kurejoella on nyt kesäsesonki startattu 

Taitaja -kisan finaalinelikko vasemmalta oikealle: Tanja Cusnir, Virpi Korkeasaari, Anna Vasalampi ja Sirpa Korkeasaari.
Taitaja -kisan finaalinelikko vasemmalta oikealle: Tanja Cusnir, Virpi Korkeasaari, Anna Vasalampi ja Sirpa Korkeasaari.
TORSTAINA 27. huhtikuuta pidetyt Puutarhapöhinät starttasivat kesäkauden Jamilla ja väkeä piisasi tasaiseen tahtiin koko päivän ajan. Opetuspuutarhamyymälän avattua ovensa kello 12 oli tupa täynnä ja kauppa kävi.  –Hyötykasvien taimet liikkuvat nyt hyvin. Tomaatti, paprika, k...

TORSTAINA 27. huhtikuuta pidetyt Puutarhapöhinät starttasivat kesäkauden Jamilla ja väkeä piisasi tasaiseen tahtiin koko päivän ajan. Opetuspuutarhamyymälän avattua ovensa kello 12 oli tupa täynnä ja kauppa kävi. 

–Hyötykasvien taimet liikkuvat nyt hyvin. Tomaatti, paprika, k…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.