Veannetarta ei myyty, asuntovaunupaikat vuokrataan Nykäläniemellä 

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus hylkäsi kokouksessaan 22. toukokuuta Veannetarta koskevan ostotarjouksen. Laivasta oli tarjottu huutokaupassa, mutta korkein tarjous jäi alle 5 000 euron.  

Tekninen johtaja oli neuvotellut Vilami Oy:n toimitusjohtaja Aku-Matti Juttuniemen kanssa mahdollisuudesta vuokrata Nykälänniemessä olevat karavaanaripaikat sähköpistokkeineen Vilami Oy:lle. Neuvotteluissa on ollut myös mukana nykyinen toiminnanharjoittaja Kivitippu Spa Oy. Kunnanhallitus päätti, että Lappajärven kunta vuokraa vuokrasopimuksen mukaisen alueen Vilami Oy:lle maanvuokrasopimuksen mukaisilla ehdoilla. 

Lappajärven kunnalla ei ole lausuttavaa Kvarnbackensin tuulivoimahankkeen YVA-ohjelmasta. Myöskään Pohjanmaan maakuntakaavan 2050 luonnoksesta Lappajärven kunnalla ei ole lausuttavaa.  

Asioista uutisoitu meillä aiemmin seuraavasti

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.