Taidelainaamon toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin – Villa Väinölän toimipiste sai uuden ripustuksen kesäksi 

Päivi Haapaniemi ja Hanna Peltotupa ovat iloisia taidelainaamo Avaran saamasta vastaanotosta.
Päivi Haapaniemi ja Hanna Peltotupa ovat iloisia taidelainaamo Avaran saamasta vastaanotosta.
VIIME heinäkuussa Rokulipäivien aikaan Villa Väinölässä avattu taidelainaamo Avaran toimipiste on saanut hyvän vastaanoton, kertoo Alajärven museopalveluissa työskentelevä Päivi Haapaniemi. Toiminta on tullut Väinölässä kävijöille tutuksi ja teoksia on lähtenyt kävijöiden mukaan...

VIIME heinäkuussa Rokulipäivien aikaan Villa Väinölässä avattu taidelainaamo Avaran toimipiste on saanut hyvän vastaanoton, kertoo Alajärven museopalveluissa työskentelevä Päivi Haapaniemi. Toiminta on tullut Väinölässä kävijöille tutuksi ja teoksia on lähtenyt kävijöiden mukaan…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.